چاپ افست
شرکت تولیدی ایمن لفاف ویستا از چاپ افست برای تولید پاکت های سفارشی خود استفاده می کند. مشتریان عزیز می توانند طرح دلخواه خود را (تا 4 رنگ) برای شرکت ارسال کنند و با کمک طراح شرکت و اتفاق نظر مشتری گرامی ، طرح مورد نظر با استفاده از چاپ افست روی پاکت چاپ می شود و تحویل مشتری میگردد. از چاپ افست میتوان روی پاکت های نایلون مشکی، لمینه متالایز، لمینه سفید، لمینه مشکی و … استفاده کرد. چاپ افست چیست؟
چاپ افست یک تکنیک رایج چاپ است که در آن تصویر مرکب شده (یا “افست”) از یک صفحه به یک پتو لاستیکی و سپس به سطح چاپ منتقل می شود. هنگامی که در ترکیب با فرآیند لیتوگرافی، که مبتنی بر دفع روغن و آب است، استفاده می شود، تکنیک افست از یک حامل تصویر تخت (پلانوگرافی) استفاده می کند. غلتکهای جوهر جوهر را به قسمتهای تصویر حامل تصویر منتقل میکنند، در حالی که یک غلتک آب یک فیلم مبتنی بر آب را روی مناطق غیر تصویری اعمال میکند.
تاریخچه چاپ افست
فرآیند مدرن “وب” یک قرقره بزرگ کاغذ را از طریق یک دستگاه پرس بزرگ در چندین قسمت، به طور معمول برای چندین متر تغذیه می کند، که سپس به طور مداوم در حین تغذیه کاغذ چاپ می شود.
توسعه چاپ افست در دو نسخه انجام شد: در سال 1875 توسط رابرت بارکلی از انگلیس برای چاپ روی قلع و در سال 1904 توسط ایرا واشنگتن روبل از ایالات متحده برای چاپ روی کاغذ. معاصر روبل در اروپا Kašpar Hermann (همچنین Kaspar)، نویسنده نمونه اولیه ماشین افست (1904)، دارنده حق امتیاز یک ماشین دیسک افست (دو غلتک انتقال لاستیکی روبروی یکدیگر) – پرس نورد بود. در سال 1907، او با موفقیت چاپ را در آلمان بر روی دستگاه چاپ افست تریومف آغاز کرد.
لیتوگرافی در ابتدا ایجاد شد تا روشی ارزان برای بازتولید آثار هنری باشد. این فرآیند چاپ محدود به استفاده بر روی سطوح مسطح و متخلخل بود زیرا صفحات چاپ از سنگ آهک تولید می شدند. در واقع کلمه لیتوگرافی که از یونانی (λιθογραφία) گرفته شده است به معنای “تصویر از سنگ” یا “نوشته شده در سنگ” است.
پاکت پستی
اولین ماشین چاپ لیتوگرافی افست چرخشی در انگلستان ایجاد شد و در سال 1875 توسط رابرت بارکلی به ثبت رسید. این پیشرفت فن آوری های چاپ انتقالی اواسط قرن نوزدهم و ماشین چاپ چرخشی ریچارد مارچ هو را در سال 1843 ترکیب کرد – دستگاهی که به جای سنگ تخت از یک استوانه فلزی استفاده می کرد. استوانه افست با مقوای مخصوصی پوشانده شده بود که تصویر چاپ شده را از سنگ به سطح فلز منتقل می کرد. بعدها، روکش مقوایی سیلندر افست به لاستیک تغییر یافت، که هنوز هم متداول ترین ماده استفاده می شود.
با بسته شدن قرن نوزدهم و رایج شدن عکاسی، بسیاری از شرکت های لیتوگرافی از کار افتادند. حکاکی عکس، فرآیندی که از فناوری نیمهتون به جای تصویرسازی استفاده میکرد، به زیباییشناسی اولیه دوران تبدیل شد. بسیاری از چاپخانهها، از جمله ایرا واشنگتن روبل از نیوجرسی، از فرآیند لیتوگرافی کمهزینه برای تولید کپیهایی از عکسها و کتابها استفاده میکردند. روبل در سال 1901 کشف کرد – با فراموش کردن بارگذاری یک ورق – که چاپ از غلتک لاستیکی، به جای فلز، صفحه چاپ شده را واضح تر و واضح تر می کند. پس از اصلاح بیشتر، شرکت چاپ پاتر پرس در نیویورک یک دستگاه چاپ را در سال 1903 تولید کرد. در سال 1907 مطبوعات افست روبل در سانفرانسیسکو مورد استفاده قرار گرفت.
شرکت پرس اتوماتیک هریس نیز در همان زمان یک پرس مشابه ایجاد کرد. چارلز و آلبرت هریس پرس خود را “بر روی یک ماشین پرس حروف چرخشی” مدلسازی کردند. ناشر روزنامه Staley T. McBrayer دستگاه چاپ افست وب پیشتاز را برای چاپ روزنامه اختراع کرد که در سال 1954 در فورت ورث تگزاس پرده برداری کرد.
چاپ افست مدرن
یکی از وظایف مهم در فرآیند چاپ، تولید پیش چاپ است. این مرحله اطمینان حاصل می کند که تمام فایل ها به درستی پردازش شده اند تا برای چاپ آماده شوند. این شامل تبدیل به مدل رنگ مناسب CMYK، نهایی کردن فایلها، و ایجاد صفحات برای هر رنگ کار برای اجرا در پرس میشود.
لیتوگرافی رایج ترین روش های ایجاد مواد چاپی است. تعدادی از کاربردهای رایج آن عبارتند از: روزنامه، مجلات، بروشور، لوازم التحریر و کتاب. در مقایسه با سایر روشهایتوگرافی افست یکی از رایج تی چاپ، چاپ افست برای تولید حجمهای زیادی از چاپهای با کیفیت بالا به شیوهای که نیاز به تعمیر و نگهداری کمی دارد، از نظر اقتصادی مناسبتر است. بسیاری از پرسهای افست مدرن برخلاف جریانهای قدیمیتر از رایانه به فیلم از سیستمهای کامپیوتر به صفحه استفاده میکنند که کیفیت آنها را بیشتر افزایش میدهد. ماشین های چاپ 910 تنی در لاس وگاس ریویو-ژورنال در سال 2000 بزرگترین دستگاه های چاپ در جهان بودند.
دو نوع چاپ افست وجود دارد:
افست مرطوب و افست بدون آب. افست مرطوب از ترکیبی از مایعات مرطوب کننده (محلول های مرطوب کننده) برای مدیریت چسبندگی جوهر و محافظت از مناطق غیر تصویری استفاده می کند. لیتوگرافی افست بدون آب از روش متفاوتی استفاده می کند که در آن نواحی غیر تصویری صفحه از طریق لایه ای از سیلیکون دافع جوهر محافظت می شود. لیتوگرافی افست بدون آب جدیدتر است که در دهه 1960 توسط 3M اختراع شد. بعدها توسط Toray فروخته شد و تجاری شد.
از مزایای چاپ افست نسبت به سایر روش های چاپ می توان به موارد زیر اشاره کرد:
* کیفیت تصویر ثابت بالا چاپ افست تصاویر واضح و تمیز تولید می کند و تایپ را راحت تر از مثلاً چاپ لترپرس ایجاد می کند. این به این دلیل است که پتو لاستیکی با بافت سطح چاپ مطابقت دارد.
* تولید سریع و آسان صفحات چاپی؛
* طول عمر صفحه چاپ بیشتر از پرس های لیتو مستقیم است زیرا هیچ تماس مستقیمی بین صفحه و سطح چاپ وجود ندارد. صفحاتی که به درستی توسعه یافته و با جوهرهای بهینه و محلول فواره استفاده می شوند، ممکن است به طول اجرا بیش از یک میلیون قالب برسند.
* هزینه. چاپ افست ارزان ترین روش برای تولید چاپ با کیفیت بالا در مقادیر چاپ تجاری است.
*قابلیت تنظیم میزان جوهر روی غلتک فواره با کلیدهای پیچ. معمولاً یک تیغه فلزی میزان جوهر انتقال یافته از مجرای جوهر به غلتک فواره را کنترل می کند. با تنظیم پیچ ها ، اپراتور شکاف بین تیغه و غلتک فواره را تغییر می دهد و میزان جوهر اعمال شده به غلتک را در مناطق خاصی افزایش یا کاهش می دهد. این در نتیجه چگالی رنگ را در ناحیه مربوطه تصویر تغییر می دهد. در ماشینهای قدیمیتر، یکی پیچها را بهصورت دستی تنظیم میکند، اما در ماشینهای مدرن، کلیدهای پیچی بهصورت الکترونیکی توسط چاپگری که دستگاه را کنترل میکند، کار میکند و نتیجه بسیار دقیقتری را ممکن میسازد.
معایب چاپ افست نسبت به سایر روش های چاپ عبارتند از:
- کیفیت تصویر کمی پایین تر از چاپ روتوگراور یا فوتو گراور.
- تمایل به حساس شدن صفحات چاپ آلومینیوم آنودایز (به دلیل اکسیداسیون شیمیایی) و چاپ در مناطق غیر تصویر پس زمینه زمانی که صفحات توسعه یافته به درستی مراقبت نمی شوند.
- زمان و هزینه مربوط به تولید بشقاب ها و راه اندازی دستگاه چاپ. در نتیجه، در کارهای چاپی با مقادیر بسیار کم ممکن است از ماشین های دیجیتال افست استفاده شود.
هر فناوری چاپ علائم شناسایی خاص خود را دارد و چاپ افست نیز از این قاعده مستثنی نیست. در بازتولید متن، لبههای تایپ تیز بوده و دارای خطوط واضح هستند. کاغذ اطراف نقاط جوهر معمولا چاپ نشده است. نقاط نیمهتون میتوانند شش ضلعی باشند، اگرچه روشهای غربالگری متفاوتی وجود دارد. چندین تغییر در فرآیند چاپ وجود دارد:
پتو به پتو
روش چاپی که در آن هر دو طرف یک ورق کاغذ به طور همزمان با دو سیلندر پتویی در هر رنگ چاپ می شود. یک ورق کاغذ بین آنها رد می شود و هر استوانه در یک طرف آن چاپ می شود.
پرس های پتو به پتو را پرس های پرفورمینگ یا دوبلکس نیز می گویند، زیرا در هر دو طرف ورق به طور همزمان چاپ می کنند. هیچ سیلندر قالب گیری وجود ندارد زیرا استوانه های پتویی مقابل در طول تولید چاپ به عنوان سیلندرهای قالب گیری با یکدیگر عمل می کنند. این روش بیشتر در دستگاه های چاپ افست طراحی شده برای چاپ پاکت نامه استفاده می شود. همچنین دو سیلندر صفحه ای در هر رنگ روی پرس وجود دارد. پرسهای افست تحت وب و صفحهای شبیه به هم هستند زیرا بسیاری از آنها میتوانند در هر دو طرف کاغذ در یک مرحله چاپ کنند و چاپ دوطرفه را آسانتر و سریعتر میکنند.
پتو به فولاد
روش چاپی شبیه به چاپ افست ورق. با این تفاوت که فشار صفحه و سیلندر کاملاً دقیق است. فشار واقعی بین صفحه و سیلندر پتو در 0.005 اینچ بهینه است. همانطور که فشار یا فشار بین سیلندر پتو و زیرلایه است. پرس های پتویی به استیل پرس های تک رنگ محسوب می شوند. به منظور چاپ سمت عقب، وب با استفاده از میله های گردان بین واحدهای چاپ برگردانده می شود. از این روش می توان برای چاپ فرم های تجاری، نامه های کامپیوتری و تبلیغات پستی مستقیم استفاده کرد.
چاپ با سایز متغیر
فرآیند چاپی که از واحدهای چاپ متحرک، درجها یا کاستها برای چاپ دو طرفه و پتو به پتو استفاده میکند.
افست بدون کلید
فرآیند چاپی که مبتنی بر مفهوم استفاده از جوهر تازه برای هر دور با حذف جوهرهای باقیمانده روی درام جوهر پس از هر دور است. برای چاپ روزنامه مناسب است.
چاپ افست خشک
یک فرآیند چاپی که از یک صفحه برجسته فتوپلیمر با پشتی فلزی، شبیه به صفحه لترپرس استفاده میکند، اما برخلاف چاپ لترپرس که جوهر مستقیماً از صفحه به زیرلایه منتقل میشود، در چاپ افست خشک، جوهر قبل از قرار گرفتن به یک پتو لاستیکی منتقل میشود. به بستر منتقل می شود. این روش برای چاپ روی سطل های پلاستیکی سفت و سخت قالب گیری تزریقی، وان، فنجان و گلدان استفاده می شود.
بشقاب ها
- صفحه چاپ لیتوگرافی منفی مواد
- صفحات مورد استفاده در چاپ افست نازک، انعطاف پذیر و معمولاً بزرگتر از اندازه کاغذی هستند که باید چاپ شود. دو ماده اصلی استفاده می شود:
- صفحات فلزی، معمولاً آلومینیومی، اگرچه گاهی اوقات از چند فلز، کاغذ یا پلاستیک ساخته می شوند.
- صفحات پلی استر، که بسیار ارزان تر هستند و می توانند به جای صفحات آلومینیومی برای فرمت های کوچکتر یا کارهای با کیفیت متوسط استفاده شوند، زیرا پایداری ابعادی آنها کمتر است.
کامپیوتر به صفحه
Computer-to-Plate (CTP) یک فناوری جدیدتر است که جایگزین فناوری کامپیوتر به فیلم (CTF) شده است و امکان تصویربرداری از صفحات فلزی یا پلی استر را بدون استفاده از فیلم فراهم می کند. CTP با حذف فرآیندهای برهنگی، کامپوزیت و ساخت صفحات سنتی، صنعت چاپ را تغییر داد که منجر به کاهش زمان پیش از چاپ، هزینه کمتر نیروی کار و بهبود کیفیت چاپ شد.
اکثر سیستم های CTP از فناوری های حرارتی CTP یا بنفش استفاده می کنند. هر دو فناوری از نظر کیفیت و دوام صفحه (برای اجراهای طولانی تر) ویژگی های یکسانی دارند. با این حال، سیستمهای CTP بنفش اغلب ارزانتر از سیستمهای حرارتی هستند و سیستمهای CTP حرارتی نیازی به کار در زیر نور زرد ندارند.
CTP حرارتی شامل استفاده از لیزرهای حرارتی برای افشای یا حذف مناطق پوشش در حین تصویربرداری از صفحه است. این بستگی به عملکرد منفی یا مثبت صفحه دارد. این لیزرها عموماً در طول موج 830 نانومتر هستند، اما مصرف انرژی آنها بسته به اینکه برای افشای یا حذف مواد استفاده میشوند، متفاوت است. لیزرهای CTP بنفش طول موج بسیار کوتاه تری دارند، 405 نانومتر تا 410 نانومتر. Violet CTP “بر اساس امولسیون تنظیم شده برای قرار گرفتن در معرض نور مرئی” است.
فرآیند دیگر، سیستم کامپیوتر به صفحه معمولی (CTCP) است که در آن صفحات افست معمولی می توانند در معرض دید قرار گیرند و آن را به یک گزینه اقتصادی تبدیل می کند.
پرس افست رنگ Ryobi 4
تغذیه ورق به ورق های کاغذ یا رول های جداگانه ای اطلاق می شود که از طریق یک نوار مکش وارد دستگاه پرس می شوند که هر ورق را برمی دارد و روی محل می ریزد. چاپ لیتوگرافی (به اختصار “لیتو”) از اصول لیتوگرافی برای اعمال جوهر روی صفحه چاپ استفاده می کند، همانطور که قبلا توضیح داده شد. لیتوی تغذیه ورق معمولاً برای چاپ مجلات کوتاه مدت، بروشورها، سرفصل نامه ها و چاپ عمومی تجاری (jobbing) استفاده می شود. در آفست ورق تغذیه، “چاپ بر روی ورق های تک کاغذی انجام می شود، همانطور که آنها یک به یک به چاپخانه داده می شوند”. پرس های تغذیه ورقه ای از ثبت مکانیکی برای مرتبط کردن هر ورق به یکدیگر استفاده می کنند تا اطمینان حاصل شود که آنها با تصاویر مشابه در موقعیت یکسان در هر ورقی که از طریق دستگاه پخش می شود، تکثیر می شوند.
تکثیر افست
در ایالات متحده، یک دستگاه چاپ افست با اندازه کاغذ تا 12 اینچ 18 اینچ (300 میلی متر × 460 میلی متر)، به جای پرس، به عنوان دستگاه کپی طبقه بندی می شود. تکثیر افست برای تکثیر سریع و با کیفیت خوب کپی های تک رنگ و دو رنگ در اندازه های حداکثر 12 در 18 اینچ (300 میلی متر × 460 میلی متر) استفاده می شود. مدل های محبوب توسط شرکت A. B. Dick، Multilith و خطوط Chief و Davidson توسط A.T.F.-Davidson ساخته شده است. تکثیر افست برای کارهای چاپ سریع و سریع ساخته شده است. چاپ تا 12000 نمایش در ساعت. آنها می توانند فرم های تجاری، سربرگ ها، برچسب ها، بولتن ها، کارت پستال ها، پاکت نامه ها، پوشه ها، گزارش ها و ادبیات فروش را چاپ کنند.
سیستم تغذیه کننده
سیستم تغذیه وظیفه اطمینان از عبور صحیح کاغذ از طریق پرس است. این جایی است که بستر بارگذاری می شود و سپس سیستم به درستی مطابق با مشخصات خاص زیرلایه به پرس تنظیم می شود.
سیستم چاپ – مرکب
واحد چاپ متشکل از بسیاری از سیستم های مختلف است. سیستم میرایی برای اعمال محلول مرطوب کننده روی صفحات با غلتک های آبی استفاده می شود. سیستم جوهرکاری از غلتک برای رساندن جوهر به صفحه و سیلندرهای پتو برای انتقال به زیرلایه استفاده می کند. سیلندر صفحه جایی است که صفحات حاوی تمام تصویربرداری نصب می شوند. در نهایت، پتو و سیلندرهای قالب گیری برای انتقال تصویر به بستری که از طریق پرس می گذرد استفاده می شود.
سیستم تحویل
سیستم تحویل مقصد نهایی در فرآیند چاپ است در حالی که کاغذ از طریق پرس عبور می کند. هنگامی که کاغذ به تحویل رسید، روی هم چیده می شود تا جوهر به روشی مناسب خشک شود. این مرحله ای است که در آن ورق ها برای اطمینان از چگالی جوهر مناسب و ثبت آن ها بررسی می شوند.
افست تحت وب
Web-fed اشاره به استفاده از رول (یا “Web”) کاغذی دارد که به ماشین چاپ عرضه می شود. چاپ افست وب معمولاً برای چاپ های بیش از پنج یا ده هزار نمایش استفاده می شود. نمونه های معمولی از چاپ تحت وب عبارتند از روزنامه، درج روزنامه یا آگهی، مجلات، پست مستقیم، کاتالوگ و کتاب. پرس های تحت وب به دو دسته کلی تقسیم می شوند: پرس های تحت وب سرد ست (یا بدون گرما) و پرس های تحت حرارت تنظیم شده افست، که تفاوت در نحوه خشک شدن جوهرها است.
چاپ افست با وب سرد از طریق جذب در کاغذ خشک می شود، در حالی که هیت ست از لامپ های خشک کننده یا بخاری برای خشک کردن یا “تنظیم” جوهرها استفاده می کند. پرس های هیت ست می توانند هم روی کاغذهای روکش دار (صاف) و هم بدون روکش چاپ کنند، در حالی که پرس های سرد ست محدود به موجودی کاغذ بدون روکش مانند کاغذ روزنامه هستند. برخی از دستگاههای پرس وب سرد را میتوان به خشککنهای حرارتی یا لامپهای فرابنفش (برای استفاده با جوهرهای خشککننده UV) مجهز کرد، بنابراین مطبوعات روزنامه را قادر میسازد صفحات رنگی را با تنظیم حرارتی و صفحات سیاه و سفید را با تنظیم سرد چاپ کند.
پاکت پستی عمده
مطبوعات افست وب در کارهای چاپ طولانی مدت مفید هستند، معمولاً چاپ هایی که بیش از 10000 یا 20000 چاپ هستند. هنگام در نظر گرفتن زمان تکمیل تولید پرس، سرعت یک عامل تعیین کننده است. برخی از پرس های وب با سرعت 3000 فوت (910 متر) در دقیقه یا سریعتر چاپ می کنند. علاوه بر مزایای سرعت و تکمیل سریع، برخی از پرس های وب دارای قابلیت برش، سوراخ کردن و تا کردن هستند.
هیت تنظیم وب افست
این زیرمجموعه از چاپ افست وب از جوهرهایی استفاده می کند که با تبخیر در خشک کن که معمولاً درست بعد از واحدهای چاپ قرار می گیرد خشک می شود. معمولاً روی کاغذهای روکش شده انجام می شود، جایی که جوهر تا حد زیادی روی سطح می ماند و پس از خشک شدن، یک تصویر چاپی براق با کنتراست بالا می دهد. از آنجایی که کاغذ خشککن را برای تا کردن و برش که معمولاً در پایین دست است، داغ میکند، مجموعهای از «رولهای خنککننده» که بعد از خشککن قرار میگیرند دمای کاغذ را پایین میآورند و جوهر را تنظیم میکنند.
سرعت خشک شدن جوهر تابعی از دمای خشک کن و مدت زمانی است که کاغذ در معرض این دما قرار می گیرد. این نوع چاپ معمولاً برای مجلات، کاتالوگ ها، درج ها، و سایر دوره های تولیدی با حجم متوسط به بالا و کیفیت متوسط به بالا استفاده می شود.
افست وب سرد مجموعه
این نیز زیرمجموعه ای از چاپ افست وب است که معمولاً برای خروجی چاپ با کیفیت پایین تر استفاده می شود. این نوع تولید روزنامه است. در این فرآیند، جوهر با جذب در کاغذ زیرین خشک می شود. یک پیکربندی معمولی سردست اغلب مجموعهای از واحدهای چاپی و لوازم جانبی است که به صورت عمودی مرتب شدهاند. همانطور که روزنامه ها به دنبال بازارهای جدید هستند، که اغلب به معنای کیفیت بالاتر (براقیت بیشتر، کنتراست بیشتر) هستند، ممکن است یک برج هیت ست (با خشک کن) اضافه کنند یا از جوهرهای مبتنی بر اشعه ماوراء بنفش (فرابنفش) استفاده کنند که بر روی سطح با پلیمریزاسیون به جای استفاده از پلیمریزاسیون “سخت می شوند” تبخیر یا جذب
تغذیه ورق در مقابل تغذیه وب
پرس های ورقه ای دارای چندین مزیت هستند. از آنجا که ورق های جداگانه از طریق تغذیه می شوند، تعداد زیادی از اندازه های ورق و اندازه های قالب را می توان از طریق همان پرس اجرا کرد. علاوه بر این، ورقههای ضایعاتی را میتوان برای آمادهسازی (که فرآیند آزمایش برای اطمینان از چاپ با کیفیت است) استفاده کرد. این امکان آمادهسازی با هزینه کمتر را فراهم میکند تا کاغذ خوب در هنگام تنظیم پرس، برای صفحات و جوهر هدر نرود. ورقههای ضایعاتی معایبی به همراه دارند، زیرا اغلب گرد و غبار و ذرات پودر افست وجود دارد که به پتوها و سیلندرهای صفحه منتقل میشود و عیوبی روی ورق چاپی ایجاد میکند. این روش با بالاترین کیفیت تصاویر را تولید می کند.
پاکت حبابدار
از طرف دیگر، پرس های تحت وب، بسیار سریعتر از پرس های تغذیه ورق هستند، با سرعت 80000 برش در ساعت (قطع کاغذی است که یک حلقه یا تار روی پرس قطع شده است). طول هر ورق برابر با محیط سیلندر است). سرعت مطبوعات تحت وب آنها را برای چاپ های بزرگ مانند روزنامه ها، مجلات و کتاب های کمیک ایده آل می کند. با این حال، پرس های تحت وب برخلاف پرس های روتوگراور یا فلکسوگرافی که متغیر هستند، برش ثابتی دارند.
جوهرها
در چاپ افست از جوهرهایی استفاده می شود که در مقایسه با سایر روش های چاپ، چسبندگی بالایی دارند. جوهرهای معمولی دارای ویسکوزیته دینامیکی 40-100 Pa·s هستند.
انواع مختلفی از جوهرهای خمیری برای استفاده در چاپ لیتوگرافی افست موجود است و هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند. اینها شامل تنظیم گرما، تنظیم سرد، و قابل درمان با انرژی (یا EC)، مانند قابل درمان با اشعه ماوراء بنفش (یا UV-) و قابل درمان با پرتو الکترونی (یا EB-). جوهرهای هیت ست رایج ترین نوع هستند و با اعمال گرما و سپس خنک شدن سریع برای کاتالیز کردن فرآیند پخت “تنظیم” می شوند. آنها در مجلات، کاتالوگ ها و درج ها استفاده می شوند.
جوهرهای سرد به سادگی با جذب در استوک های بدون روکش تنظیم می شوند و عموماً برای روزنامه ها و کتاب ها استفاده می شوند، اما در چاپ درج نیز یافت می شوند و مقرون به صرفه ترین گزینه هستند. جوهرهای قابل درمان با انرژی، با کیفیت ترین جوهرهای لیتو افست هستند و با استفاده از انرژی نور تنظیم می شوند. آنها به تجهیزات تخصصی مانند لامپ های پخت بین ایستگاهی نیاز دارند و معمولاً گران ترین نوع جوهر لیتو افست هستند.
*جوهرهای Letterset عمدتاً برای پرس های افست که دارای سیستم مرطوب کننده نیستند و از صفحات تصویربرداری که تصویر برجسته دارند استفاده می شود.
*جوهرهای بدون آب در برابر حرارت مقاوم هستند و برای جلوگیری از رنگ آمیزی صفحات مبتنی بر سیلیکون در مناطق غیر تصویری استفاده می شود. این جوهرها معمولاً در پرس های تصویربرداری مستقیم بدون آب استفاده می شوند.
*جوهرهای سیال منفرد جوهرهای جدیدتری هستند که از فرآیندی استفاده میکنند که اجازه میدهد صفحات لیتوگرافی روی یک پرس لیتوگرافی بدون استفاده از سیستم مرطوبکننده در طول فرآیند استفاده شود.
در صنعت
لیتوگرافی افست از دهه 1950 به محبوب ترین شکل چاپ تجاری تبدیل شد (“چاپ افست”). سرمایه گذاری قابل توجهی در پرس های بزرگتر مورد نیاز برای لیتوگرافی افست مورد نیاز بود و بر شکل صنعت چاپ تأثیر داشت و منجر به چاپگرهای کمتر و بزرگتر شد. این تغییر استفاده بسیار زیادی از چاپ رنگی را ممکن کرد، زیرا قبلاً این کار بسیار گرانتر بود. بهبودهای بعدی در صفحات، جوهرها و کاغذها، فناوری سرعت تولید برتر و دوام صفحه آن را بیشتر اصلاح کرده است. امروزه، [چه زمانی؟] لیتوگرافی فناوری چاپ اولیه است که در ایالات متحده و اغلب به عنوان لیتوگرافی افست استفاده می شود، که “مسئول بیش از نیمی از چاپ با استفاده از صفحات چاپی است”.
منابع:
- “offset printing (printing technique)”. Encyclopædia Britannica. Retrieved 2013-11-24.
- ^ Stejskalova, Helena (14 November 2016). “Ofsetová tisková technika: Přišla na svět díky zapomnětlivosti?”. EpochaPlus. No. Podzim. Retrieved 30 December 2022.
- ^ Jump up to:a b c d e f Meggs, Philip B. (1998). A History of Graphic Design (Third ed.). John Wiley & Sons, Inc. pp. 146–150. ISBN 978-0-471-29198-5.
- ^ Carter, Rob, Ben Day, Philip Meggs. Typographic Design: Form and Communication, Third Edition. (2002) John Wiley & Sons, Inc. p 11